Isolatie diensten

Vloerisolatie

Vloer en bodemisolatie

Bodemisolatie is een toepassing vanuit de kruipruimte waardoor de vloer warmer aan voelt en de kruipruimte mooi droog wordt.

Ook wanneer de kruipruimte niet toegankelijk is zijn er toch mogelijkheden om de woning van buitenaf te isoleren met HR ++ parels

Vloerisolatie is een zeer rendabele isolatiemaatregel.
Een warmere vloer zorgt er voor dat u extra comfort ervaart en daardoor een ander stook gedrag krijgt .

Vloerisolatie kan met diverse systemen worden  aangebracht. Welk systeem het beste bij u past hangt af van de kruipruimte. De hoogte, vochtigheid, hout of beton kunnen van invloed zijn op de keuze van het materiaal.

Dakisolatie

Dakisolatie

Bespaar tot een kwart van uw energie rekening. Veel daken in Nederland zijn slecht of niet geïsoleerd, terwijl veel van de warmte verloren gaat door het dak.

U bespaart tot wel 25% op het gasvebruik met dakisolatie.

Wij monteren diverse dakisolatie systemen en kunnen dit aanbrengen met of zonder afwerking.

Wij kunnen o.a. knauf timber frame aanbrengen, de perfecte oplossing voor een energiezuinig, duurzaam en luchtdicht dak. Speciaal ontwikkeld voor het thermisch (na- ) isoleren van dakconstructies. Onregelmatigheden, lege ruimtes en de nok worden meegenomen zodat er een optimale dekking ontstaat en zo energieverlies voorkomen wordt.

Met een goed geïsoleerde zolder heeft u er een echte leefruimte bij.

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is niet alleen een effectieve manier om warmteverlies in een woning te verminderen, het is een snelle, eenvoudige en financieel haalbare manier om uw huis te isoleren.

De terugverdientijd van spouwmuurisolatie is snel in vergelijking met andere isolatiemethoden. Gemiddeld heeft u spouwmuurisolatie in 3 tot 4 jaar terugverdiend! En naast deze twee belangrijke voordelen profiteert u bij glaswol ook van de geluiddempende werking van spouwmuurisolatie. Een ander voordeel is natuurlijk de verhoging van het energielabel en de waarde van uw woning!

Verhuur

Verhuur van de machine

Bij Multi Verduurzamers kunt u ook apparatuur huren. 

Volg ons op Social Media